a girona i tarragona

Cues quilomètriques a les carreteres per accedir a les platges catalanes

Una de les zones on la circulació és més complicada és a la Costa Brava

Les autoritats recomanaven limitar l'activitat no essencial per frenar els rebrots del coronavirus

llagostera car 1200

llagostera car 1200

1
Es llegeix en minuts

Aquest dissabte les carreteres catalanes registren cues quilomètriques de vehicles per accedir a la costa, principalment a les províncies de Tarragona i Girona, malgrat les recomanacions de les autoritats de limitar l’activitat no essencial per frenar els rebrots del coronavirus.

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), una de les zones on la circulació és més complicada és a la Costa Brava, on hi ha més de dos quilòmetres de cues a carreteres com la C-65 i la GI-600, a Sant Feliu de Guíxols i Blanes (Girona).

A la C-35, a Llagostera (Girona), hi ha uns 3 quilòmetres de circulació lenta a l’enllaç amb la C-65, en direcció a Platja d’Aro, i també a Girona hi ha complicacions a la B-682 a Palafolls, sentit Blanes.

Així mateix, hi ha retencions d’uns dos quilòmetres a Cunit (Tarragona), a la C-31, i 2,5 quilòmetres més a la mateixa via a l’altura de Vilanova i la Geltrú (Barcelona).

L’autopista AP-7 també viu un matí complicat, amb més de 7 quilòmetres de retencions al peatge de la Roca del Vallès (Barcelona) en direcció a Girona, i dos quilòmetres més al peatge de Martorell (Barcelona) direcció sud. 

1.493 nous contagis

Notícies relacionades

Mentrestant, en les últimes 24 hores Catalunya ha notificat 1.493 nous contagis de coronavirus, amb un total de 89.727 casos acumulats des de l’inici de la pandèmia, segons les dades difoses pel Departament de Salut.

Les xifres aportades per les empreses funeràries registren tres noves víctimes mortals per coronavirus en les últimes hores, amb la qual cosa el nombre total de morts a Catalunya des del començament de la pandèmia ja s’eleva a 12.677.