COMUNICACIÓ

Tornen els continguts d'estiu a EL PERIÓDICO

El diari aposta per la informació estival fins al 23 d'agost

Els relats d'estiu s'ofereixen també en podcast i compartiran espai amb En Ruta Catalunya i amb les aventures educatives en realitat augmentada de Nushu

zentauroepp54126124 foto playera200716124452 / LAURA GUERRERO

zentauroepp54126124 foto playera200716124452
Una portada del Més Estiu i una imatge de Nushu.

/

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Els lectors d’aquest diari tindran a les seves mans cada dia, a partir d’aquest dilluns 20 de juliol, l’oferta periodística de les vacances d’estiu. Tornen les pàgines del Més Estiu amb la intenció de posar el focus en les informacions estiuenques i culturals més atractives, des dels festivals d’estiu que desafiïn aquest estrany període estival fins a la crònica social i les vacances de les ‘celebrities’.

Com és habitual, tornaran els relats de l’estiu. Fins al 23 de juliol, podran llegir-se per entregues de set capítols relats escrits per Emma Riverola, Josep Maria Fonalleras, Natàlia Cerezo, Najat el Hachmi i Juan Soto Ivars. La gran novetat és que aquest any, a més, els relats també es podran escoltar en un podcast amb la veu de Sergi Mas.

En Ruta Catalunya

Aquest any en què la pandèmia del coronavirus ha trastocat els plans de molts i obliga a un procés de reinvenció, cobra especial importància informar, propiciar i apostar pel turisme de proximitat i la seguretat sanitària a l’hora d’estiuejar. Per a això, Més Estiu reunirà l’àmplia oferta de notícies que genera el turisme català i el que l’envolta en l’espai En Ruta Catalunya. Sota aquest segell periodístic, farem un seguiment del turisme, el comerç, la cultura i la gastronomia en aquesta nova realitat marcada per la mascareta, la distància social i les altes temperatures i les ganes de descans i diversió, potser més apressants, si és possible. Això no ha canviat, malgrat tot.

Al calaix de sastre d’En Ruta Catalunya cabran les visites als museus més curiosos, les receptes en 15 minuts de Pau Arenós i la música de les festes majors que aquest any, per desgràcia, no podran ser com estem acostumats. El segell d’En Ruta Catalunya també acompanyarà informacions sobre enoturisme, balnearis i diferents tipus de guies i rutes.

Les aventures de Nushu

Notícies relacionades

Una altra gran aposta del Més Estiu seran les aventures de Nushu, una sèrie educativa sobre temes globals actuals que utilitza el còmic amb interaccions de realitat augmentada. Dirigit sobretot a menors d’entre 8 i 12 anys, el còmic té com a protagonista Nushu, un extraterrestre que té la missió d’entendre els terrícoles i el seu impacte sobre el planeta. Per aconseguir-ho, l’extraterrestre demana ajuda als nens, a qui considera sensibles i molt intel·ligents. Cada missió se centra en la investigació de Nushu d’un tema global. A través de la seva ‘app’, els lectors podran descarregar-se un paquet de missions de Nushu per a EL PERIÓDICO. Nushu va ser inclosa el 2019 entre les 100 innovacions educatives del món per l’organització independent finlandesa HundrED.

Tot això, per descomptat, es veurà complementat amb la informació de les seccions d’Oci i Espectacles i Extra per oferir a la comunitat d’EL PERIÓDICO l’oferta estival més completa en format digital i imprès.