EVOLUCIÓ DE LA COVID

El conseller Chakir el Homrani no descarta un confinament domiciliari al Segrià

El conseller de Treball diu que la decisió es pren des del Procicat valorant les dades epidemiològiques i l'evolució de la malaltia

el conseller chakir el homrani no descarta el confinamento domiciliario del segri / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, no ha descartat un confinament domiciliari al Segrià amb motiu dels rebrots per Covid-19.

Notícies relacionades

El conseller ha remès aquest dissabte la responsabilitat d’aquesta decisió al Procicat, l’òrgan en el qual els departaments de Salut i Interior treballen de forma conjunta i on s’avaluen aquest tipus de decisions d’acord amb les dades epidemiològiques i l’evolució de la malaltia.

Les paraules de Homrani  aquest dissabte des de Lleida no coincideixen amb les del delegat del Govern a Lleida, Ramón Farréque aquest divendres descartava el confinament domiciliari dels habitants de la comarca. «No ens podem permetre que tothom es quedi a casa seva», ha dit. Però també ha advertit que «l’augment dels casos és insostenble». Com a noves restriccions a adoptar, va proposar la responsabilitat col·lectiva. «Prenguin el cafè amb mascareta, facin-se petons amb mascareta», ha recomanat.