VIOLÈNCIA MASCLISTA

Un menor dona una brutal pallissa i apunyala la seva parella en ple carrer d'Eibar

Hi havia el fill, de quatre anys, durant l'agressió, que va poder ser gravada en vídeo

L'agressor es va entregar hores després i va ser detingut per l'Ertzaintza

zentauroepp33828515 soc200606194141

zentauroepp33828515 soc200606194141 / Jorge Zapata

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia ha detingut un menor d’edat per apunyalar la seva parella en ple carrer en presència del seu fill de quatre anys. El presumpte autor de l’agressió s’ha entregat aquest mateix dimecres en una comissaria d’Eibar (Guipúscoa), on ha sigut detingut per apunyalar i donar una pallissa a la seva parella aquest dimarts.

L’arrestat va colpejar i va atacar amb una navalla la dona, a qui va causar una ferida a la cama que va requerir atenció mèdica.  Part de l’agressió va ser gravada en vídeo per un testimoni que ha permès la identificació del presumpte autor, explica EFE.

Es tracta de l’actual parella de la víctima, un home menor d’edat. El detingut ha sigut acusat d’un delicte de violència de gènere i lesions i romandrà en dependències de l’Ertzaintza fins que finalitzin les corresponents diligències policials. 

Dos atacs

Notícies relacionades

Després de clavar-li diversos cops a la cara i al cap la va tirar a terra. Poc després, després de fugir del lloc va tornar i va atacar de nou la víctima amb una navallau li va provocar una ferida a una cama. Diversos testimonis van alertar l’Ertzaintza del succés, que va enviar diverses patrulles al lloc.

Després de sol·licitar la presència de personal sanitari per atendre la dona van iniciar la recerca de l’agressor. La víctima va haver de ser traslladada a un centre hospitalari per una ambulància. Gràcies a la gravació facilitada pel testimoni, l’agressor va poder ser identificat.