infectats a lleida

El Govern planeja canviar el rastreig, però el contracte amb Ferrovial continua vigent

L'acord del 'call center' per buscar els contactes dels positius, encara en vigor

Continuarà donant servei «fins que no es resolgui», admet Budó

zentauroepp53987860 carpa200704132133

zentauroepp53987860 carpa200704132133 / Jordi V Pou

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha admès que volen replantejar el sistema de rastreig de possibles infectats per la Covid-19, tot i que ha reconegut que el contracte amb Ferrovial de moment continua «vigent» a l’espera que Salut resolgui el procés per revertir-lo.

En la roda de premsa posterior a la reunió de l’executiu català, Budó (JxCat) ha afirmat que el polèmic contracte amb Ferrovial per externalitzar un ‘call center’ a fi de rastrejar contactes de positius continua «vigent».

Objectiu: revertir l’acord

Notícies relacionades

Ara bé, ha assegurat que el Departament de Salut dirigit per Alba Vergés (ERC) està «treballant» a com revertir l’esmentat contracte i substituir el centre de trucades, però «fins que no es resolgui» aquest procés, ha assegurat, Ferrovial continuarà prestant el servei.

Després dels brots a Lleida, la consellera ha obert la porta a replantejar-se el sistema de rastreig: «Quan tinguem tot aquest sistema replantejat, que passa per veure com se substitueix el ‘call center’ –de Ferrovial–, s’haurà de replantejar tot aquest escenari, per a si hi ha una manera més eficient i efectiva», ha afirmat.