06 jul 2020

Anar al contingut

L'ABAST DE L'EPIDÈMIA

Coronavirus a les Canàries: última hora del nombre de casos

El número d'infectats pel Covid-19 a les Canàries ascendeix a 1.858 persones, amb 94 morts

El Periódico

GRAFCAN2182. LAS PALMAS DE GRAN CANARIA (ESPAÑA), 13/03/2020.- Todos los centros educativos de Canarias, como este colegio de Las Palmas de Gran Canaria, el Banda Cambre, permanecen desde este viernes sin actividad lectiva y solo con el mínimo de personal, tras la suspensión de las clases en todos los niveles educativos decretada por parte del Gobierno de Canarias, como una de las medidas adoptadas para evitar posibles contagios del coronavirus. EFE/Ángel Medina G.

GRAFCAN2182. LAS PALMAS DE GRAN CANARIA (ESPAÑA), 13/03/2020.- Todos los centros educativos de Canarias, como este colegio de Las Palmas de Gran Canaria, el Banda Cambre, permanecen desde este viernes sin actividad lectiva y solo con el mínimo de personal, tras la suspensión de las clases en todos los niveles educativos decretada por parte del Gobierno de Canarias, como una de las medidas adoptadas para evitar posibles contagios del coronavirus. EFE/Ángel Medina G. / Ángel Medina G. (EFE)

L’epidèmia del coronavirus continua fuetejant les Canàries. El nombre de casos d’infectats pel Covid-19  en aquesta comunitat ascendeix a 1.918, amb 95 morts, segons les últimes dades oficials. [Seguiu les últimes notícies sobre el coronavirus a les Canàries].

El brot que ha desencadenat la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2 es va originar el desembre del 2019 a la ciutat de Wuhan, al centre de la Xina. Des d’allà, el Covid-19 s’ha estès per tot el món. 

El primer cas a Espanya, diagnosticat el 31 de gener, va ser el d’un turista alemany que havia estat en contacte al seu país amb una persona contagiada. 

La primera mort per coronavirus a Espanya es va confirmar el 3 de març: es tractava d’un home que va morir el 13 de febrer en un hospital de València. Des d’aleshores, el saldo mortal de l’epidèmia no ha deixat d’augmentar.