Un càmping de Tarragona es promociona com a exclusiu per a clients amb PCR negatiu

El Trillas Platja Tamarit habilita un espai on no farà falta utilitzar mascareta ni mantenir distanciament

Els clients s'hauran de sotmetre a un test i a un exhaustiu qüestionari mèdic

futbol car 1200

futbol car 1200

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Trillas Platja Tamarit, un dels càmpings  històrics de Catalunya, s’adapta a la nova normalitat sorgida després de la pandèmia i inaugurarà la segona quinzena de juliol Trillas Paradise, un espai que promociona com la «primera zona de càmping exclusiva per a clients amb PCR negatiu».

Segons han explicat els seus responsables, amb l’espai Trillas Paradise, el càmping serà el primer allotjament turístic d’Europa que tindrà una zona ultrasegura oberta només per a clients que acceptin sotmetre’s a un exhaustiu procediment que inclou, entre altres mesures de prevenció, test PCR i un complet qüestionari mèdic desenvolupat per experts de la Fundació per a la Lluita contra la Sida (FLSIDA)

D’aquesta manera, el Trillas Platja Tamarit posa en marxa un projecte pioner en l’era post-Covid-19 que combina dos models d’allotjament per afrontar els efectes de la pandèmia amb la màxima seguretat: d’una banda, el model actual, adaptat a la situació, que extrema totes les precaucions, i de l’altra el model Trillas Paradise, que permetrà «potenciar l’essència de les relacions humanes», això és que els seus clients vagin sense mascareta i sense por d’acostar-se a altres persones. 

 «Si la ciència i la tecnologia ens ho permeten, la nostra obligació és utilitzar la imaginació per innovar i ser capaços de fer disfrutar al màxim dels nostres clients del càmping, que per si mateix és un entorn antivirus pel sol, la platja, l’oxigen i la natura», ha defensat el director d’aquest allotjament, Roger Trillas.

Resultats del TCR en sis hores

Aquest espai, que s’ha inspirat en models similars de Corea del Sud, preveu obrir la segona quinzena de juliol amb totes les instal·lacions obertes: àrea esportiva, piscina, restaurant, animació...

Per poder implantar amb agilitat aquest model així com les entrades de clients, els responsables del càmping han aconseguit que els resultats de laboratori dels test PCR puguin estar disponibles en 6 hores en lloc de les 48 habituals.

Quant al procés d’accés dels clients, la direcció ha previst habilitar una zona grisa de recepció on els usuaris se sotmetran al test del coronavirus, proporcionaran la informació sanitària requerida i passaran el dia amb les mesures de seguretat habitual (mascaretes, distància de seguretat...). Però, una vegada conegut el resultat del test, si aquest dona negatiu, podran disfrutar, aquella mateixa nit, del seu allotjament i de les zones comunes Covid-Free.

El càmping subvencionarà una part de les proves mèdiques i del seguiment posterior durant l’estada, que tindran un cost aproximat per client d’uns 100 euros.

El risc 0 no existeix

Notícies relacionades

Els usuaris, sota la seva responsabilitat, accepten que Trillas Paradise no pot garantir la total absència de contagis, però sí que obre la porta a un nivell de seguretat inèdit fins ara. «Assumint que el risc zero és impossible de garantir, la suma del test, del rigorós protocol d’entrada i la baixa incidència de Covid-19 al Camp de Tarragona fan viable disfrutar d’una experiència de vacances de càmping en total llibertat, sense mesures addicionals de seguretat», subratllen.

Els clients que donin positiu en les proves hauran d’abandonar el càmping i acudir a l’hospital o prendre mesures immediates d’aïllament. El centre informarà dels resultats les autoritats sanitàries.