Detingut l'home que va llançar sosa càustica a una dona a Sant Feliu de Guíxols

Les dues víctimes es troben ingressades a la Vall d'Hebron amb cremades greus

L'agressor i el marit de la dona mantenen denúncies creuades per un presumpte atropellament i per lesions

zentauroepp53939133 grafcat8806  sant feliu de guixols  girona   espa a   30 06 200630221336

zentauroepp53939133 grafcat8806 sant feliu de guixols girona espa a 30 06 200630221336 / David Borrat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres l’home buscat per atacar amb sosa càustica una dona i a la seva filla de 5 anys, segons ha informat la policia catalana a Twitter.

Els fets van tenir lloc dilluns al migdia en ple carrer, i des d’aleshores s’estava buscant l’autor de l’agressió, que ha sigut arrestat finalment el matí d’aquest dimecres.

Mare i filla van ingressar a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona amb cremades greus provocades per sosa càustica, van indicar fonts hospitalàries.

La dona víctima ja havia denunciat prèviament el presumpte agressor, per un delicte de coaccions, que al seu torn manté denúncies creuades amb el marit de la víctima.

Ordre de protecció

El Jutjat d’Instrucció 3 de Sant Feliu de Guíxols, amb competències en matèria de violència sobre la dona, investiga l’agressió a la dona i a la seva filla, i ha dictat una ordre de protecció per a totes dues, segons el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

D’altra banda, el Jutjat d’Instrucció 2 de Sant Feliu investiga un presumpte atropellament del marit de la víctima a l’ara agressor, que segons ell va tenir lloc el 29 de maig, un dia abans de l’atac amb sosa càustica.

Notícies relacionades

En aquest procediment «el marit és el denunciat i l’home ara fugat és la víctima» del suposat atropellament, en el qual el denunciant no va patir lesions que requerissin atenció mèdica, segons l’informe remès al jutjat.

El Jutjat número 2 de Sant Feliu porta també un altre procediment amb denúncies creuades entre els dos homes per delicte lleu de lesions, referent a uns fets del 8 de maig.