es desinfectaran diàriament

Madrid obrirà aquest dilluns els parcs infantils

Villacís ha demanat als pares que controlin el bon ús d'aquestes instal·lacions per part dels nens

20200616 498633 piscinast2 1 31-1 vid 16 170249 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís, ha avançat aquest dimarts que les zones infantils dels parcs de la capital, que havien sigut clausurades com a mesura de prevenció davant de l’avanç del coronavirus, tornaran a poder utilitzar-se a partir d’aquest dilluns i seran desinfectades diàriament.

En una roda de premsa des del Palau de Cibeles amb motiu de l’obertura de les piscines, Villacís ha demanat als pares que controlin el bon ús d’aquestes instal·lacions per part dels nens.

«Dilluns obrim els parcs infantils i ho farem en condicions de seguretat, com tot el que decidim obrir. Netejarem evidentment de forma diària, però crec que també és molt important, especialment amb els parcs infantils, que a tot allò a què no arribi l’ajuntament hem d’arribar els pares», ha manifestat.

Barcelona no ha decidit

L’Ajuntament de Barcelona, en canvi, encara no s’ha posicionat sobre això i ha evitat pronunciar-se sobre l’obertura de les zones infantils. 

Notícies relacionades

La decisió d’obrir o no els parcs no està vinculada a cap de les fases de la desescalada, és a dir que malgrat que Barcelona passi a la fase 3 pròximament no es podran utilitzar aquests espais fins que així ho indiqui el consistori.

L’ajuntament ha anunciat que està valorant, juntament amb l’Agència de Salut Pública de Barcelona, la data d’obertura i les mesures sanitàries per assegurar la seguretat dels nens.