agenda comprimida

Tarragona celebrarà les festes de Sant Magí en només tres dies

La ciutat organitzarà una dotzena d'actes entre el 17 i el 19 d'agost en els quals es potenciarà el contingut audiovisual

sant-magi

sant-magi

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Tarragona celebrarà les festes de Sant Magí d’aquest any compactades en tres dies, del 17 al 19 d’agost, en què es programaran els actes essencials mantenint-hi la part tradicional i incorporant-hi nous formats segurs, ha informat el consistori en un comunicat.

L’alcalde i conseller de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà, va destacar dimecres en roda de premsa telemàtica que es potenciarà el contingut audiovisual i es proposaran continguts d’arxiu i programes especials del canal Tac12, però també nous projectes audiovisuals.

Castells adaptats a la situació

«Sens dubte podem dir que Tac12 farà d’altaveu de la part més important de la festa», ha apuntat Ricomà, que proposarà continguts com la diada castellera de Sant Magí i la tradicional processó de la tarda, adaptats a la situació.

Notícies relacionades

El so també tindrà protagonisme i la música tradicional o les campanades seran un element recurrent i identificador de la festa, aquest any amb un valor simbòlic, ja que marcarà l’inici i el final de la festa amb una ‘tronada’ i també es podran escoltar les matinades del dia de Sant Magí.

Una dotzena d’actes

El consistori està treballant per acabar de perfilar la programació, que, en principi, la configuraran una dotzena d’actes, entre els quals es troba el Festival de Sant Magí de l’Associació de Músics Tarragona (AMT), una nova edició de la Imaginada i també es preveu la celebració d’actes religiosos restringint l’accés als carrers del Portal de Sant Llorenç i de l’Escorxador.