en una reunió al febrer

Dos veïns de Terrassa denuncien insults homòfobs d'un regidor del PSC a l'alcalde

El consistori posarà els fets en coneixement del Servei d'Atenció Integral LGTBI de la Generalitat

ballart

ballart

1
Es llegeix en minuts
ACN

Dos veïns de Terrassa han denunciat que un regidor del PSC va proferir insults homòfobs contra l’alcalde del municipi, Jordi Ballart, en una reunió que van mantenir el 16 de febrer.

Els dos veïns han explicat el cas en una carta aquest dimecres diversos mitjans de comunicació i l’ajuntament ja ha anunciat que posarà els fets en coneixement del Servei d’Atenció Integral LGTBI de la Generalitat.

Segons els veïns, aquell dia es van reunir amb dos regidors del PSC, un dels quals es va referir a Ballart de manera homofòbica.

Per la seva banda, l’alcalde ha lamentat a Twitter aquesta «manera intolerable de fer política» i ha anunciat que la portaveu del govern municipal ha convocat una Junta de Portaveus per tractar el tema.

Notícies relacionades

En resposta a les acusacions, el PSC de Terrassa ha comunicat la seva intenció de querellar-se contra els responsables i han expressat que els sembla «inadmissible» que l’alcalde hagi difós una notícia que ells consideren «falsa i calumniosa» contra el seu grup.

El partit socialista ha anat un pas més enllà i ha afirmat que la carta «només respon a un intent de revenja contra el PSC per haver denunciat el tema de les ‘denúncies desaparegudes’»; i és que, segons els socialistes de Terrassa, un dels signants de la carta és una de les persones denunciades per la Policia Municipal per saltar-se el confinament el mes d’abril, però que no van ser notificades.