a la presó des del 18 de maig

En llibertat el professor de l'institut de Calaf investigat per abusos sexuals a menors

El Departament d'Educació prendrà les «mesures cautelars necessàries» per evitar el contacte del docent amb alumnes

mossos-desquadra

mossos-desquadra

1
Es llegeix en minuts
ACN / El Periódico

L’Audiència de Barcelona ha acordat deixar en llibertat el professor de l’institut de Calaf (Anoia) que va ser detingut i empresonat de forma preventiva per abusos sexuals a menors del seu entorn familiar. L’Audiència va prendre la decisió aquest dimecres amb la prohibició d’aproximar-se o comunicar-se amb els fills i amb l’obligació de comparèixer al jutjat dues vegades al mes.

Fonts del Departament d’Educació han assegurat que prendran les «mesures cautelars necessàries» per evitar que l’home tingui contacte amb menors en l’àmbit educatiu mentre no es resolgui el procediment judicial.

Cap d’estudis

Notícies relacionades

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 18 de maig el professor, de 47 anys,  i nacionalitat espanyola, arran d’una denúncia per abús sexual.

L’arrestat és el cap d’estudis de l’Institut Alexandre de Riquer de Calaf, segons el diari ‘Ara’, que detalla que el centre ha comunicat a les famílies que també se l’investiga per tinença de pornografia infantil i que el Departament d’Educació li ha retirat el càrrec de cap d’estudis.