TRAGÈDIA A LA RIOJA

Un home mata la seva mare a Nájera

L'agressor, de 47 anys, hauria colpejat la dona, de 74, amb un martell a la localitat de la Rioja

guardia1

guardia1

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un home de 47 anys està sota custòdia de la Guàrdia Civil en un centre hospitalari de Logronyo després que presumptament hagi matat la seva mare de 74 amb un martell a la ciutat de Nájera (la Rioja) i s’hagi autolesionat.

La Delegació del Govern a la Rioja ha confirmat que a les 15.45 hores, a través de SOS Rioja, s’ha conegut un possible parricidi a Nájera, localitat situada a uns 30 quilòmetres de Logronyo.

Aquest home està rebent atenció mèdica a l’Hospital San Pedro de la capital de la Rioja, on està acompanyat de la Guàrdia Civil, que investiga el succés.

Vivien junts

La víctima i el seu fill vivien junts al tercer pis d’un dels blocs de vivendes del barri de San Lázaro, fins on s’han traslladat aquesta tarda familiars de la dona morta, entre ells els seus altres dos fills.

Membres de la Guàrdia Civil, del SOS Rioja, Bombers i personal del servei funerari han acudit a aquesta zona de la ciutat; així com nombrosos veïns de Nájera, fins que l’autoritat judicial ha ordenat l’aixecament del cadàver, que ha sigut traslladat, cap a les 19.30 hores, a l’Institut de Medicina Legal de la Rioja per efectuar l’autòpsia.

Mare de tres fills

Notícies relacionades

Una de les veïnes del barri, Rosa Fontecha, ha explicat a Efe que la víctima, que era vídua, era «molt bona gent, molt maca, i ha criat els seus tres fills bé, com tot el món».

Ha indicat que coneixia la dona morta «del barri, de tota la vida», i li ha fet «molta pena» l’ocorregut pels dos, per la mare i el seu fill.