en un descampat

Dissolta una barbacoa a Granada amb més de 50 participants

La Policia denuncia 39 persones per incomplir l'estat d'alarma amb aquesta reunió

Dissabte a la nit, els agents van haver de controlar els 'botellons' al carrer

zentauroepp53595027 granada200531123646

zentauroepp53595027 granada200531123646

1
Es llegeix en minuts
Efe

La policia local de Granada ha denunciat 39 persones per incomplir l’estat d’alarma després d’intervenir en una concentració amb més de mig centenar de persones que havien organitzat una barbacoa amb consum d’alcohol en un descampat d’aquesta capital andalusa.

Segons han informat aquest diumenge a Efe fonts policials, la concentració va tenir lloc aquest dissabte en un espai públic del carrer Alejandro Otero, que va congregar més de 50 persones que feien esport i participaven en una barbacoa amb beguda a la via pública.

A aquesta intervenció, en què els agents van denunciar 39 persones i van immobilitzar dos vehicles, ahir a la nit es va sumar el control de ‘botellons’ al carrer, pràctica per la qual es van interposar unes altres cinc denúncies.

Notícies relacionades

La policia local també va denunciar una terrassa per excés d’aforament, una altra per incomplir l’horari de tancament i una tercera per no tenir llicència d’ocupació de via pública.

A més, les trucades per sorolls a vivendes van causar una denúncia més i els agents van controlar una concentració de més de mig centenar de persones convocada per l’associació Pro Drets Humans Andalusia, tot i que es va desenvolupar sense incidents.