idea divertida

Un metge i un pagès amb mascareta, nous caganers

Una empresa ret homenatge a dues figures de treballadors essencials

La empresa caganer.com, que cada año fabrica con caras de famosos estas típicas figuras del pesebre catalán que representan a una persona mientras defeca en señal de buenos augurios, acaba de crear las de un médico y un agricultor con mascarilla a modo de homenaje.

La empresa caganer.com, que cada año fabrica con caras de famosos estas típicas figuras del pesebre catalán que representan a una persona mientras defeca en señal de buenos augurios, acaba de crear las de un médico y un agricultor con mascarilla a modo de homenaje. / David Borrat (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’empresa caganer.com, que cada any fabrica caganers amb cares de famosos, acaba de crear les d’un metge i un pagès amb mascareta a tall d’homenatge. El sanitari incorpora de fet tot l’equip de protecció individual (EPI), incloses les ulleres que eviten en aquesta zona de la cara el contagi per la pandèmia del coronavirus. El pagès és el clàssic del pessebre català, amb faixa i barretina, però amb mascareta i guants també en aquest cas.

Moltes peticions de col·leccionistes

Notícies relacionades

Un dels responsables de caganer.com, Marc Alós, ha explicat que han tingut «moltes peticions» dels col·leccionistes d’aquestes figures per si en preparaven alguna d’especial per la pandèmia i han apostat per aquests dos models. «Superherois com Superman, Spiderman o Batman, que ja tenen el seu caganer, queden lluny, perquè avui els nostres superherois els tenim dins dels centres sanitaris», ha afegit Alós.

La companyia, amb seu a Torroella de Montgrí (Girona), no descarta incloure més figures en aquest particular catàleg de la Covid-19.