es tracta d'un fugitiu perillós

Detingut a Sant Adrià un home buscat a Anglaterra per assassinat

El sospitós va participar presumptament en una disputa entre grups de crim organitzat el 2015

sant-adria-de-beos / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Nacional ha detingut a Sant Adrià del Besòs (Barcelona) un home sobre qui pesava una ordre europea de detenció emesa a Anglaterra pels presumptes delictes d’assassinat i lesions greus.

El cos policial ha explicat en un comunicat aquest dimecres que es tracta d’un dels fugitius més buscats al Regne Unit, «considerat un fugitiu molt perillós i armat», que s’enfronta a una pena de cadena perpètua per la seva presumpta implicació en actuacions de grups de crim organitzat a la ciutat anglesa de Salford.

La investigació va començar quan la Policia va saber que el sospitós era a la província de Barcelona i, amb la col·laboració de la National Crime Agency britànica, van constatar que s’amagava en una vivenda de la capital catalana.

«Com una de les nombroses mesures de seguretat que adoptava», l’home es va traslladar després a un domicili de Sant Adrià del Besòs, que la policia va registrar i on el van detenir.

Per a l’entrada a la vivenda, el cos va activar agents dels Grups Operatius Especials de Seguretat (Goes) atesa la perillositat del fugitiu i la possibilitat que estigués armat.

Notícies relacionades

Van confiscar dispositius electrònics, diners en efectiu i documentació, que es consideren «molt importants per a la investigació» al Regne Unit sobre els delictes pels quals se l’investiga, que presumptament va cometre, entre el febrer i el març del 2015 durant una disputa entre diversos grups de crim organitzat.