violència masclista

Detingut per intentar matar la seva nòvia a Madrid

La detenció es va produir gràcies a l'avís de l'hospital 12 de Octubre, que va atendre la víctima

Moribunda i pensant que l'havia matat, l'agressor la va deixar a les portes dels serveis d'urgències

policia-nacional

policia-nacional

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Nacional ha detingut un home de 23 anys i nacionalitat colombiana per agredir en diverses ocasions la seva nòvia, una espanyola de 28 anys, gràcies a l’avís de l’hospital 12 de Octubre, al qual va anar ferida, ha informat un portaveu de la Direcció Superior de la Policia de Madrid.

L’hospital va donar avís després d’assistir la noia la nit de dissabte amb diverses lesions al coll, fort mal de cap i hematomes per tot el cos aparentment provocats. Diversos agents es van personar al lloc, on van interrogar la dona, que va reconèixer que havia rebut una pallissa de la seva parella, que l’havia amenaçat i intentat matar posant-li un ganivet al coll.

No era la primera vegada que havia anat a l’hospital per motius semblants. De fet, havia estat el 12 de maig però no va explicar res als metges. Vivia amb la seva parella al carrer d’Anoeta, al madrileny districte de Villaverde, on va ser detingut el presumpte agressor per temptativa d’homicidi. Tenia fixat el seu judici ràpid per ahir dilluns.

Segons ha detallat avui el diari ‘La Razón’, la víctima havia fugit recentment d’aquest domicili per la seva situació de maltractament, però va tornar el cap de setmana per tallar definitivament amb ell i demanar-li que se n’anés de la casa. Davant de la seva agressivitat, ella se’n va anar però va tornar poc després creient que havia marxat.

Notícies relacionades

No obstant, l’estava esperant amagat a la banyera i, quan va arribar, la va atacar sorprenentment per l’esquena, la va escanyar i i la va deixar inconscient. Moribunda i pensant que l’havia matat, va portar la noia amb cotxe, la va deixar a les portes  dels serveis d’urgència del 12 de Octubre, i va fugir precipitadament del lloc.