acompanyada per la família

Ana Obregón, bolcada en els seus pares després de la pèrdua d'Álex

L'actriu no s'ha sentit sola ni un sol minut després de la mort del seu fill de 27 anys

obregon-e-hijo

obregon-e-hijo

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

En aquests durs moments per a tota la família, Ana Obregón no s’ha sentit sola ni un sol minut. Tant a Barcelona, acompanyada d’Alessandro Lequio  i, els últims dies, per les seves germanes Celia i Amalia, com a Madrid, l’actriu ha estat recolzada per tota la seva família.

Fa tot just una setmana i pocs dies vèiem Ana Obregón i Alessandro Lequio completament trencats per la mort del seu fill Álex Lequio, una cosa que ningú es podia imaginar per com afrontava la seva lluita contra el càncer, sempre amb aquesta positivitat tan radiant de cara als mitjans.

Celia i Amalia han sortit de casa seva per anar a visitar els seus pares. A la part posterior del cotxe, veiem com hi ha una tela al vidre que impedeix veure qui es troba a l’interior del vehicle. Se suposa que es tracta d’Ana Obregón, que necessita més que mai el recolzament i el consol dels seus pares.

Notícies relacionades

Ana sempre ha estat molt pendent de l’estat de salut dels seus pares, que en els últims anys han donat algun disgust a l’actriu, que va arribar a tenir els seus dos pares ingressats a l’hospital al mateix temps que el seu fill Álex. Ara que el seu fill ja no hi és s’ha tornat a bolcar totalment en la cura dels seus progenitors convertint-se en el seu millor recolzament.