Les xarxes convoquen a un últim gran aplaudiment als sanitaris aquest diumenge

L'homenatge de les vuit de la tarda ha començat a perdre intensitat amb la desescalada progressiva, per la qual cosa es vol donar «un final digne» a aquest reconeixement

zentauroepp52976152 barcelona   30 03 2020   sociedad      aplausos desde los ba200515191438

zentauroepp52976152 barcelona 30 03 2020 sociedad aplausos desde los ba200515191438 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Efe

El  14 de març  passat la ciutadania es va posar d'acord per  aplaudir el personal sanitari a les vuit del vespre des de la finestra. Ara, a través de les xarxes socials, ha sigut convocada a donar per finalitzat aquest gest d'homenatge i agraïment «d'una manera digna» aquest diumenge,  17 de maig.

Per aquestes xarxes està circulant un missatge de text en què es convida a fer «el millor i més llarg homenatge  des del balcó a tota la gent de la sanitat i els altres sectors que han brindat el seu treball i esforç per protegir-nos i doblegar la pandèmia».

La cita dels aplaudiments s'ha allargat  més de 60 dies  des de les finestres de tot Espanya, però, amb la  desescalada progressiva, aquest gest de reconeixement ha començat a  perdre intensitat  i, per això, se li vol donar «un  final digne».

No obstant, algunes plataformes, com la Federació Regional d'Associacions Veïnals de Madrid (FRAVM), s'han posicionat en contra d'aquesta iniciativa a través de Twitter i han demanat que se segueixi amb els aplaudiments «fins que això s'acabi». 

'Coronavirus avui'

Notícies relacionades

Subscriviu-vos a la nostra 'newsletter' per conèixer tota l'actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions

Suscríbete