de 83 anys

Detingut l'home atrinxerat a Valladolid després d'un tiroteig amb la policia

Poc abans de la detenció al barri de Delicias es va produir una detonació seguida de tres trets

Un 'negociador' i un familiar van intentar, sense èxit, calmar l'octogenari perquè deposés la seva actitud

20200503 489978 octogenariodisparosr 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Policia ha detingut aquesta tarda un home d’uns 83 anys ferit que s’havia atrinxerat a casa seva a Valladolid, en un intervenció del Grup Especial d’Operacions (GEO) en la qual es van produir trets.

Segons ha informat la Subdelegació del Govern a Valladolid, l’home, la identitat del qual no s’ha facilitat, va resultar ferit i va ser atès per una dotació mèdica a les portes del domicili, al carrer Embajadores, al barri de Delicias.

El grup especial va intervenir després que un «negociador» de la Policia i un familiar de l’home atrinxerat provessin, sense èxit, de convèncer-lo que deposés la seva actitud d’una manera pacífica.

Presència dels sanitaris

Poc abans de la detenció es va sentir, cap a les 14:20 hores, una detonació, a la qual van seguir tres trets. Després, els agents van reclamar la presència dels sanitaris, que, amb una ambulància, feien guàrdia davant del número 46 del carrer Embajadores.

Uns quinze minuts després ja es veia l’home detingut, que va haver de rebre assistència mèdica per curar-li les ferides a prop del portal; de moment no es coneix la gravetat de les lesions.

Al domicili només es va trobar una arma, tot i que segons la Subdelegació del Govern se’n busca una altra, amb la qual va fer diversos trets a l’aire abans d’atrinxerar-se a la vivenda, cap a les 10 del matí.

Notícies relacionades

El detingut s’havia tancat amb dues escopetes de caça després de disparar a l’aire des de la seva terrassa, situada en un àtic, segons la font.

Centenars de persones es van concentrar al carrer Embajadores malgrat el confinament que regeix per la pandèmia de la Covid-19.