coronavirus

El Govern amplia al 50% l'aforament permès a les terrasses durant la fase 1

img 5839-760x428

img 5839-760x428

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El Govern ha ampliat del 30% al 50% l’ocupació màxima de les terrasses dels restaurants i establiments del sector de l’hostaleria una vegada que s’activi la fase 1 de la desescalada de les mesures adoptades en el marc de la crisi del coronavirus, prevista per al dilluns 11 de maig.

Segons van informar fonts del Govern, durant la fase 1, quan es puguin consumir els productes al mateix recinte, les terrasses podran estar obertes amb una capacitat màxima del 50% i no del 30% com va anunciar Pedro Sánchez dimarts, però sempre que es mantingui una distància mínima de seguretat de dos metres i no hi hagi grups de més de deu persones.

Notícies relacionades

Per la seva banda, els establiments comercials de menys de 400 metres quadrats de superfície podran obrir des d’aquest dilluns, durant la fase 0 de la desescalada, però sempre que els clients tinguin cita prèvia i es compleixin amb unes exigències d’higienització reforçades.

La fase 1 de la desescalada en la lluita contra el coronavirus entrarà en vigor el pròxim 11 de maig a totes les províncies que compleixin els requisits del plafó integral d’indicadors dissenyat per l’Executiu.