Manresa Turisme llança propostes d'activitats a través d'un 'tour' virtual en família

Les temàtiques d'aquests passejos són el modernisme, sant Ignasi i la ciutat medieval

manresa-turisme

manresa-turisme

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Manresa Turisme ha posat en marxa una campanya ‘online’ per donar a conèixer noves propostes de tallers i activitats en família que tindran continuïtat després del període de confinament, segons informa ‘Regió 7’, diari del grup Prensa Ibérica. L’acció, que es difon des de les xarxes socials de Manresa Turisme i s’executa a través d’Instagram, consisteix, en primer lloc, a proposar un ‘tour’ virtual a les famílies mitjançant l’app gratuïta IziTravel, ciutat de Sant Ignasi.

A partir d’aquests ‘tours’, cada setmana, durant 3 setmanes, la proposta se centrarà en una temàtica i estarà formada per un Quiz (prova) durant 4 dies (de dilluns a dijous), que es podrà respondre amb continguts que trobaran a l’audioguia i una manualitat vinculada a la temàtica que es penjarà divendres.

Tots els que participin al Quiz durant els 4 dies (durant una de les tres setmanes) tindran una visita guiada gratuïta per als membres del nucli familiar. Quant a la manualitat proposada, les famílies que les facin i les comparteixin a les xarxes tindran un obsequi. A més, una vegada acabi el confinament, les podran portar a l’Oficina de Turisme i se n’organitzarà una petita mostra.

Notícies relacionades

Una de les propostes que Manresa Turisme volia posar en marxa aquest 2020 és disposar de tallers i activitats familiars, i aquesta campanya pretén ser una petita mostra que es desenvoluparà per poder-la dur a terme de manera presencial.

Quant a les temàtiques proposades, la setmana del 27 el tema proposat és sant Ignasi de Loiola; i la setmana del 4 de maig, l’època medieval.