PER CORONAVIRUS

Ascendeixen a 1.178 els morts per coronavirus en residències

A més, hi ha un total de 2.374 persones diagnosticades entre els residents en aquest tipus de centres

GRAF2495. CELANOVA (OURENSE), 27/03/2020.- Los casos por coronavirus en residencia de Celanova ascienden a 62. La residencia San Carlos de Celanova ha registrado 31 nuevos casos positivos de ancianos además de 17 trabajadores, convirtiéndose en uno de los principales focos de coronavirus en Galicia. En la imagen, trabajadores sanitarios trasladan hoy viernes a ancianos que han dado positivo en el test de coronavirus, desde la residencia de mayores San Carlos de Celanova a la residencia de Baños de Molgas. EFE/Brais Lorenzo

GRAF2495. CELANOVA (OURENSE), 27/03/2020.- Los casos por coronavirus en residencia de Celanova ascienden a 62. La residencia San Carlos de Celanova ha registrado 31 nuevos casos positivos de ancianos además de 17 trabajadores, convirtiéndose en uno de los principales focos de coronavirus en Galicia. En la imagen, trabajadores sanitarios trasladan hoy viernes a ancianos que han dado positivo en el test de coronavirus, desde la residencia de mayores San Carlos de Celanova a la residencia de Baños de Molgas. EFE/Brais Lorenzo / Brais Lorenzo (EFE)

1
Es llegeix en minuts

El nombre de víctimes per coronavirus entre les persones que vivien en residències de gent gran a Catalunya ha pujat avui a 1.178, un total de 55 més que aquest dimarts, segons ha informat el Departament de Salut, que des d’avui s’encarrega d’aquests equipaments fins ara en mans del Departament de Treball. 

Notícies relacionades

Amb les dades tancades a dia 8 d’abril, i segons la informació que fan arribar els mateixos centres, hi ha un total de 2.374 persones que viuen en residències de gent gran diagnosticades de coronavirus. 

Aquestes persones estan aïllades, estan sent tractades i la seva atenció segueix els protocols marcats pel Departament. A més, un total de 737 residents estan hospitalitzats.