trobada amb exalcaldes de madrid

Botella diu que després de les tragèdies surt «un món millor»

L'exalcaldessa de Madrid posa com a exemple el Renaixement, que va florir després de la pesta

GRA364. POZUELO DE ALARCÓN (C.A. MADRID), 20/12/2015.- El expresidente del Gobierno José María Aznar y la exalcaldesa de Madrid Ana Botella momentos antes de depositar su voto para las elecciones generales, hoy en el colegio Everest de la localidad madrileña de Pozuelo de Alarcón. EFE/Sergio Barrenechea

GRA364. POZUELO DE ALARCÓN (C.A. MADRID), 20/12/2015.- El expresidente del Gobierno José María Aznar y la exalcaldesa de Madrid Ana Botella momentos antes de depositar su voto para las elecciones generales, hoy en el colegio Everest de la localidad madrileña de Pozuelo de Alarcón. EFE/Sergio Barrenechea / Sergio Barrenechea (EFE)

1
Es llegeix en minuts

L’exacaldesa de Madrid Ana Botella, qui va ser al capdavant del Palau de Cibeles entre el desembre del 2011 i juny del 2015, està convençuda que després de les tragèdies [com la del coronavirus.

Notícies relacionades

Ha sigut la seva anàlisi en una conversa a Onda Madrid, recollida per Europa Press, amb tots els alcaldes vius de la capital de l’etapa democràtica, Juan Barranco (PSOE), José María Álvarez del Manzano (PP), Alberto Ruiz-Gallardón (PP), Manuela Carmena (Ara Madrid) i ella mateixa per mostrar el seu recolzament sense fissures al regidor actual, José Luis Martínez-Almeida.

«Un dels moments més tristos de la història»

Botella ha confessat sentir-se «trist, com tots els espanyols», perquè «és un dels moments més tristos de la història», del qual ha destacat «l’exemple de solidaritat» de la ciutadania. També ha destacat que se sent «profundament orgullosa» de l’alcalde actual, José Luis Martínez-Almeida, perquè està sent «un punt de seguretat i certesa en un moment de gran incertesa perquè ningú coneix el guió, el que ve després». Una de les mesures que ha aplaudit de la gestió d’Almeida és la reducció impositiva per fer front a la crisi.