A GIJÓN

El medallista Saúl Craviotto reingressa a la Policia per lluitar contra el Covid-19

La decisió l'ha pres després d'ajornar-se els Jocs de Tòquio i fins que pugui reprendre els seus entrenaments amb vista a competir en la cita olímpica

45981668 59

45981668 59 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Saúl Craviotto, medallista olímpic de piragüisme, ha reingressat com a agent en actiu a la Policia Nacional dins de la plantilla de seguretat ciutadana  a Gijón  per ajudar els seus companys que lluiten contra el Covid-19, segons han informat fonts policials.

Més informació (Auto)

Título notícia (Auto)

Título notícia (Auto)

La decisió l'ha pres aquest popular policia  després d'ajornar-se els Jocs de Tòqio  i fins que pugui reprendre els seus entrenaments amb vista a competir en la cita olímpica. Craviotto  està en la terna de possibles capdavanters d'Espanya en els Jocs Olímpics posposats per al 2021 després de l'epidèmia per coronavirus.

Des del seu compte de Twitter, Craviotto s'ha sumat a les  mostres de reconeixement amb els aplaudiments des dels balcons  que els ciutadans brinden al personal sanitari des que es va decretar l'estat d'alarma el 14 de març.

Més informació (Auto)

Título notícia (Auto)

Título notícia (Auto)

Saúl Craviotto  ha col·laborat en diferente campanyes de la Policia  i va arribar a participar en el Ministeri de l'Interior en uns consells perquè la ciutadania sàpiga actuar en cas d'atemptat terrorista.  També ha participat en programes de televisió com 'Masterchef'.

'Coronavirus avui'

Notícies relacionades

Subscriviu-vos a la nostra 'newsletter' per conèixer tota l'actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions

Suscríbete