REFORÇ SANITARI

L'hospital de campanya de Sabadell començarà a funcionar entorn del 10 d'abril

La pista coberta d'atletisme comptarà amb entre 240 i 280 llits per a pacients de l'Hospital Parc Taulí que necessiten atenció mèdica

pista-sabadell / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha assegurat aquest dimarts que l’hospital de campanya, que s’està muntant a la pista coberta d’atletisme, estarà en funcionament entorn del 10 d’abril. Així ho ha dit en declaracions als mitjans i ha explicat que la instal·lació esportiva comptarà amb «entre 240 i 280 llits» per a pacients de l’Hospital Parc Taulí que necessiten atenció mèdica.

Farrés ha precisat que els actuals treballs, que van començar el cap de setmana passat, van en la línia d’«anivellar» el tartan, perquè significarà comptar amb més metres i això suposa instal·lar més llits que alliberaran el Taulí.

Notícies relacionades

Aquest dimarts ha arribat un regiment de l’Exèrcit de Terra, procedent de Salamanca, per col·laborar en la transformació d’aquest espai en un hospital de campanya, que s’ha dit Hospital Temporal Vallès Salut.

A més d’equipar l’espai com un centre sanitari, també s’instal·laran mòduls de lavabos, dutxes i banys, així com zones de vestidors i menjador.