Coronavirus

Moren una embarassada de 37 anys infectada per coronavirus i el seu nadó a la Corunya

zentauroepp51328227 embarazada191211190442

zentauroepp51328227 embarazada191211190442

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Una dona embarassada de 37 anys i infectada per coronavirus ha mort aquest diumenge a l’Hospital Matern Infantil de la Corunya, on va ser sotmesa a una cesària d’urgència, en la qual se li va extreure la criatura, que va néixer morta, segons han confirmat a Europa Press fonts sanitàries coneixedores del cas.

La dona, que tenia una patologia crònica prèvia, segons figura en l’últim balanç del Servizo Galego de Saúde (Sergas), es va trobar malament aquest dissabte a la nit, al presentar febre.

Notícies relacionades

Quan va ingressar aquest diumenge al matí amb contraccions va ser sotmesa a la prova per determinar si estava infectada amb Covid-19, atès el seu estat febril i al fet que se l’emportaven al quiròfan per practicar-li una cesària, un test que va donar positiu.

Segons les fonts sanitàries consultades per Europa Press, durant la intervenció al quiròfan a l’Hospital Teresa Herrera, el centre maternoinfantil del Complex Hospitalari de la Corunya (Chuac), es van registrar complicacions i la dona va morir, mentre que el seu nadó va néixer mort.

Temes:

Coronavirus