crisi del coronavirus

Sorprenen una família amb tres nens i l'assistenta en una cala de Xàbia

La Guàrdia Civil denuncia el matrimoni, que és de Madrid, per trencar el confinament

cala-de-xabia

cala-de-xabia

1
Es llegeix en minuts
Levante - EMV

Una família de Madrid amb tres fills (el més gran té 6 anys) ha trencat aquest matí l’obligat confinament pel coronavirus i se n’ha anat a la cala d’Ambolo de Xàbia. El matrimoni, en la seva negligent excursió, fins i tot s’ha endut l’assistenta de la llar. La Guàrdia Civil els ha sorprès i denunciat. Els pares, segons han precisat les fonts consultades, han improvisat l’excusa que havien de treure de casa els nens. No ha colat. Els agents els han sancionat.

Notícies relacionades

Mentre la major part de la població està complint al peu de la lletra l’ordre de quedar-se a casa (mesura necessària per aturar la propagació del coronavirus), aquest matrimoni ha vist que feia bon dia i s’ha endut tota la prole i l’empleada de la llar a una apartada platja que, a més, fa anys que està clausurada per perill de despreniments.

A més de la imprudència de trencar alegrement el confinament de l’estat d’alarma, la família ha acudit a un escarpat tram litoral on es produeixen nombrosos accidents. A les forces de seguretat, consagrades ara que es compleixi l’estat d’alarma i frenar l’expansió de l’epidèmia, només els falta haver de realitzar un complicat rescat a Ambolo (l’únic accés per terra és un camí). La negligència d’aquesta família de Madrid, segons les esmentades fonts, ha sigut doble: ha trencat el confinament i ha anat a passar el matí en un cala clausurada i de risc.

Temes:

Coronavirus