EL FRONT SANITARI

Crida urgent de Clínica Corachan per incorporar personal i equipament mèdic

El centre barceloní s'ha transformat en temps rècord en hospital per a pacients amb pneumònia per Covid-19

zentauroepp48633351 economia  clinica corachan190614200757

zentauroepp48633351 economia clinica corachan190614200757 / Francisco Urrutia

1
Es llegeix en minuts

Davant de l’actual situació de greu crisi per la pandèmia de coronavirus, la Clínica Corachan de Barcelona ha fet una crida urgent per incorporar, de forma immediata, professionals sanitaris, especialment metges intensivistes, anestesistes, infermeres i auxiliars d’infermeria. Els interessats poden enviar el seu CV a seleccionrrhh@corachan.com.

A més de personal assistencial, el centre hospitalari, que ha triplicat en els últims dies la seva capacitat per atendre pacients intubats, ampliant les seves ucis a altres àrees de l’edifici, sol·licita equipament mèdic de ventilació mecànica (respiradors) i dispositius d’alt flux, essencials per atendre pacients greus i ampliar les seves àrees de pacients crítics. El correu electrònic de contacte per a equipament mèdic és: guadalupe@corachan.com.

Reconversió per atendre pacients del virus

Clínica Corachan és un centre d’atenció a pacients eminentment quirúrgic, que s’ha transformat en un temps rècord, gairebé íntegrament, en un hospital d’atenció a pacients amb pneumònia per Covid-19. Té, en aquests moments, quatre plantes dedicades a pacients aïllats, i manté una única planta per a aquells pacients urgents d’altres patologies.

Notícies relacionades

En la seva voluntat d’atendre el màxim nombre de malalts per coronavirus, la clínica fins i tot ha convertit el seu auditori en una extensió del servei d’urgències per iniciar tractaments i proves diagnòstiques.

Corachan forma part, de manera temporal i extraordinària, de la Xarxa Covid-19 BCN del Departament de Salut de Catalunya, i atenen pacients públics i privats indistintament. Ha derivat la seva activitat obstètrica i pediàtrica durant aquesta crisi a l’Hospital Sant Joan de Déu, per concentrar els recursos en pacients amb COVID-19.