sense data

La preinscripció escolar, en l'aire fins que no es garanteixi la igualtat entre famílies

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, ha exposat a Catalunya Ràdio que la via telemàtica podria ser un perjudici per a alguns

zentauroepp52848590 05 04 2016 colegio  escuela  primaria  infantil  ni o  ni a 200319135323

zentauroepp52848590 05 04 2016 colegio escuela primaria infantil ni o ni a 200319135323 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

El conseller d’Educació de la Generalitat, Josep Bargalló, ha explicat aquest divendres que la preinscripció escolar no es farà fins que es trobi la fórmula que garanteixi la igualtat entre les famílies. En una entrevista a ‘El matí de Catalunya Ràdio’, ha exposat que estan treballant per trobar la manera de fer-la i que de moment està en l’aire. «La preinscripció la farem quan garantim que totes les famílies la puguin fer alhora», ha sentenciat. 

Notícies relacionades

El conseller ha precisat que fer-ho per via telemàtica crearia un perjudici per a algunes famílies. «No podem permetre crear un gueto en un lloc o un altre. Hem de garantir que en algun moment determinat hi hagi famílies que puguin fer-ho presencialment, perquè n’hi ha que només podran fer-la si és presencialment», ha afirmat Bargalló. «No la farem fins que tothom tingui els mateixos drets el mateix dia i a la mateixa hora», ha afegit. 

Així, el conseller d’Educació encara no ha posat data per fer la preinscripció, que va haver de ser ajornada per la crisi del coronavirus. I ha insistit: «Quan trobem la manera, ho farem».