iniciativa solidària

La policia de Montcada i Reixac felicita els nens que compleixen anys

Els guàrdies fan sonar les sirenes dels seus cotxes i cançons d'aniversari davant la casa dels petits

montcada

montcada

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El confinament que ha provocat el coronavirus també ha implicat iniciatives plenes de solidaritat i tendresa. Si fa uns dies la policia local d’Algaida (Mallorca) cantava ‘En Joan Petit’ pels carrers de la població per fer més lleuger el tancament als més petits, ara és la de Montcada i Reixac, que està buscant nens de menys de vuit anys que estan complint anys aquests dies de tancament per felicitar-los l’aniversari fent sonar les sirenes dels cotxes i cançons d’aniversari.

 

«¡Atenció! Els parla la policia local de Montcada. Estem buscant una nena que es diu Alexia». És un dels missatges que ha emès aquest dimecres la megafonia d’un dels cotxes patrulla de la policia d’aquesta localitat del Vallès Occidental. L’avís, no obstant, no responia a cap situació preocupant, com es podria pensar. L’Alexia complia anys, i el cos policial ha posat en marxa una iniciativa que vol estendre a la resta de nens i nenes en la seva mateixa situació.

Per a això, ha habilitat un formulari a la seva web a través del qual les famílies poden sol·licitar el servei durant els pròxims dies.

Notícies relacionades

La policia de Montcada i Reixac sembla bolcada a fer més suportable el tancament, i no només amb iniciatives oficials com aquesta, sinó amb accions espontànies com les d’aquest agent que, al mig del carrer, baixa del cotxe i balla al so de ‘Paquito el chocolatero’ que sona en algun dels balcons.