Un restaurant de carretera habilita un autoservei gratuït per atendre els transportistes en estat d'alarma

«Agafi el que necessiti. Som aquí les 24 hores. No admetem diners», posen els cartells d'El Hacho, situat a la carretera A-92 a l'altura de la localitat sevillana de Lora de Estepa

restaurante

restaurante

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El restaurant El Hacho de la localitat sevillana de Lora de Estepa, tancat per l’estat d’alarma decretat pel Govern a causa de la crisi del coronavirus, ha habilitat un autoservei gratuït per atendre els transportistes que ho necessitin oferint-los alguna cosa per picar i begudes.

L’establiment, que també és hostal, és un lloc freqüentat per transportistes com el Sergio, l’usuari de Twitter que s’ha fet ressò de la iniciativa compartint-la en la xarxa social.

«Estem amb els camioners. Aquesta lluita és de tots. No podem obrir, però, sí, recolzar. Transportistes, autoservei gratis. Sisplau, agafi el que necessiti. Som aquí les 24 hores. No admetem diners», informa el personal d’El Hacho, mitjançant cartells, als seus clients.

Notícies relacionades

Obligats a estar tancats pel decret de confinament, el restaurant va decidir posar en marxa aquesta iniciativa per tenir en compte els camioners que sovint freqüenten la carretera A-92, on estan situats.

Aquell que s’hi acosti podrà trobar una furgoneta de menjars proveïda amb alguna cosa de picar, begudes fresques i calentes a disposició del consumidor i de manera gratuïta.

‘Coronavirus avui’

Subscriviu-vos a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions