Imatges emocionants

Sanitaris celebren la primera alta per coronavirus a l''hospital' d'Ifema | VÍDEO

El centre de campanya acull ja 126 pacients i en rebrà 90 més als llarg del dia, i superarà els 200 aquest dilluns

nnnucs g6qnkkrbo / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Sanitaris que atenen persones encomanades de coronavirus han celebrat aquest dilluns la primera alta dels pacients que són atesos a l’‘hospital provisional’ que s’ha instal·lat a Ifema. Així es pot veure en un vídeo compartit i aplaudit per la presidenta de la Comunitat, Isabel Díaz Ayuso, en el seu compte personal de Twitter. L’hospital de campanya d’Ifema ja acull 126 pacients i en rebrà uns 90 més als llarg del dia, amb la qual cosa superarà els 200 aquest dilluns, i dimarts el nombre de pacients estarà per sobre dels 300.

Notícies relacionades

El conseller de Justícia, Interior i Víctimes, Enrique López, ha visitat juntament amb els ministres d’Interior i Defensa, Fernando Grande Marlaska i Margarita Robles, les instal·lacions destinades a atendre encomanats lleus i greus del coronavirus.

«Estem davant d’un enemic comú, que és el virus i tenim un objectiu comú, que és salvar vides i protegir la salut dels nostres compatriotes. Això requereix unitat, que la tenim, coordinació, que la busquem, i lleialtat, que l’estem demostrant», va indicar el conseller.

‘Coronavirus avui’

Subscriu-te a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions