Multat un esquiador a Sierra Nevada per saltar-se l'estat d'alarma

Els agents van trobar l'home, d'origen madrileny, totalment equipat

20200323 481999 esquiadortyr 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Local de Monachil (Granada) va multar aquest cap de setmana un home que va ser sorprès quan pretenia esquiar a Sierra Nevada i saltar-se l’estat d’alarma.

Els fets van tenir lloc aquest dissabte passat, quan els agents van trobar aquesta persona totalment equipada per practicar esquí. L’home, d’origen madrileny, els va explicar que està vivint a l’entorn de l’estació des de principis de temporada per motius de feina i que encara continua allà.

L’estació granadina va avançar el final de la temporada hivernal a mitjans de març per l’alerta sanitària generada pel coronavirus.

Sancionat

Notícies relacionades

En un vídeo, els agents recorden a l’esquiador que no pot ser a la via pública i li demanen que s’identifiqui amb el DNI. Finalment, l’home va ser sancionat per desobediència del reial decret d’estat d’alarma, segons va detallar l’alcalde del municipi, José Morales.

La Policia Local de Monachil ha denunciat fins al moment mig centenar d’infraccions per desobediència al reial decret al conjunt del municipi.

‘Coronavirus avui’

Subscriviu-vos a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions