L'expansió del virus

Els Mossos tenen més de 400 agents aïllats per coronavirus i menys d'una desena de positius

La Guàrdia Urbana de Barcelona suma cinc positius i 204 confinats

zentauroepp52848578 coronavirus200319104746

zentauroepp52848578 coronavirus200319104746 / Alejandro Garcia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Uns 400 agents dels Mossos d’Esquadra estan aïllats preventivament per exposició a possibles casos de coronavirus i hi ha menys d’una desena que han donat positiu en Covid-19. Així ho ha detallat aquest divendres el comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent, en una compareixença amb el conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Buch, per informar sobre la detenció de dos homes que han irromput amb un vehicle a la T-1 de l’aeroport del Prat.

Els Mossos han desplegat arran de la pandèmia de coronavirus el dispositiu Oris de control del compliment de les mesures restrictives de circulació.

Notícies relacionades

Per la seva banda, cinc agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona han donat positiu en el test de Covid-19 i 204 més estan confinats per la pandèmia. El tinent d’alcalde de Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, ha explicat en roda de premsa telemàtica que alguns dels aïllats tenen «simptomatologia pendent de confirmació»

Batlle ha destacat que el cos policial està «operatiu» malgrat l’afectació del coronavirus en els agents, i ha assenyalat que treballen en coordinació amb els Mossos d’Esquadra a la ciutat.