cas omís de les restriccions

Centenars de cotxes abandonen les grans ciutats malgrat l'estat d'alarma

La DGT alerta de «densitat circulatòria» aquesta tarda a les sortides de Madrid, Barcelona, València o Biscaia

foto-matricula-pixelada

foto-matricula-pixelada

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Direcció General de Trànsit (DGT) ha alertat aquest divendres de densitat circulatòria a última hora de la tarda a les sortides de Madrid, Barcelona, València o Biscaia, malgrat les restriccions de circulació imposades pel Govern com a conseqüència de l’Estat d’Alarma per l’epidèmia del coronavirus.

En concret, la DGT ha informat que, al voltant de les 18.00 hores hi havia densitat en la circulació per l’A-5, direcció sortida de Madrid, a l’altura de la localitat de Navalcarnero. També ha registrat «congestió» en l’A-2, a la sortida de Barcelona, a l’altura de Sant Andreu de la Barca, així com a Sitges en la C-32.

Complicacions a la V-31 a la sortida de València

Notícies relacionades

A la V-31 a la sortida de València, altura de Beniparrel, també s’han registrat complicacions, així com una gran «intensitat» de circulació a Sevilla, en concret a l’A-49 a l’altura de Benacazón, en direcció Huelva.

De la mateixa manera, la DGT destaca la «densitat» registrada a la sortida de la província de Biscaia, a l’A-8, direcció Cantàbria, així com a l’AP-8, direcció Irun.