'Delivery for heroes'

Sis empreses de 'delivery' reparteixen menjar als hospitals de Barcelona

En cada repartiment s'entrega sopar per a més de 200 persones

foto heroes car 1200

foto heroes car 1200

1
Es llegeix en minuts
Efe

Les empreses de menjar a domicili Pizza Market, Sushifresh (Freshperts), Timesburg, Gonzalez&Co, L’Avocaterie i Niji s’han unit per repartir aliments als principals hospitals de Barcelona durant la crisi del coronavirus.

Segons han informat en un comunicat, es tracta d’una iniciativa batejada com a ‘Delivery for heroes’ (Entregues per a herois) impulsada per ajudar els professionals que aquests dies suporten més pressió i càrrega de treball per fer front a la crisi sanitària provocada pel Covid-19.

Notícies relacionades

En cada repartiment, que surt al voltant de les 20.30 hores, s’entrega menjar per a més de 200 persones, que va des de pizzes fins a hamburgueses, sushi, burritos, sandvitxos i mochis japonesos, cada vegada en un local diferent de la ciutat. La campanya va començar ahir amb l’entrega de diversos quilos de menjar preparat a l’Hospital de la Vall d’Hebron, on es va deixar el menjar en una «zona segura» per evitar entrar al centre.

Els pròxims dies repartiran a l’Hospital Clínic, l’Hospital Sant Pau, l’Hospital de Bellvitge, l’Hospital del Mar i l’Hospital Sagrat Cor.