VIOLÈNCIA MASCLISTA

Un home se suïcida quan estava a punt de ser detingut per apunyalar la seva exdona

L'home va agafar un ganivet, es va tallar el coll i va morir minuts després

mossos

mossos

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un home que el passat dia 9 va apunyalar la seva exparella a Vilafranca del Penedès (Barcelona) es va treure la vida ahir a la nit quan havia de ser detingut pels Mossos, que el van localitzar a l’interior d’un vehicle a la localitat de Santa Margarida i els Monjos (Barcelona).

Fonts policials han informat que agents de la policia local i dels Mossos van localitzar l’agressor cap a les 20.30 hores d’ahir a la nit en un cotxe aparcat al carrer de Barcelona del barri de Cal Salines de Santa Margarida.

Notícies relacionades

Quan els agents l’havien de detenir, l’home, de nacionalitat marroquina i al qual la policia buscava des del mateix dia de l’agressió, va agafar un ganivet i es va tallar el coll, amb la qual cosa va morir minuts després.

Dilluns passat 9 de març l’home va apunyalar la seva exparella quan aquesta sortia del seu domicili, en ple centre de Vilafranca del Penedès, assestant-li dues punyalades que no van afectar òrgans vitals però que van obligar a ingressar-la a l’Hospital de Bellvitge, a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).