DUBTE RESOLT

Trump dona negatiu en la prova del coronavirus

A part del gabinet brasiler que es va reunir amb Trump se li va detectar Covid-19

trump

trump / PRAKASH SINGH (AFP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president dels Estats Units, Donald Trump, va donar negatiu en les proves de coronavirus que se li han practicat en les últimes hores, ja que la setmana passada va tenir contacte amb part del gabinet brasiler que va viatjar per reunir-se amb el mandatari i a qui, fa uns dies, a alguns se’ls va detectar aquesta malaltia.

«Divulgo la següent informació amb permís del president Trump. La nit passada, després d’una detallada conversa amb el president sobre les proves per al Covid-19, ell va decidir procedir. Aquesta nit he rebut confirmació que el test ha donat negatiu», va afirmar el metge presidencial, Sean Conley,

Es pot destacar que al cap de premsa, Fabio Wajngarten; a l’ambaixador del Brasil a Washington, Nestor Forster, i al senador Nelsinho Trad, se’ls ha diagnosticat Covid-19.

Notícies relacionades

«Una setmana després d’haver sopat amb la delegació brasilera a Mar-a-Lago, el president segueix lliure de símptomes», va dir el doctor.

A partir d’ara una de les mesures que prendrà a la Casa Blanca serà que a totes les persones a prop de Trump o del vicepresident, Mike Pencese’ls mesurarà la temperatura. Per aquesta raó, els periodistes que van anar a cobrir la roda de premsa aquest dissabte van haver d’accedir a aquesta mesura de prevenció.