NENA DE 4 ANYS

Detenen un altre professor d'educació física de Ceuta per abusos sexuals a una alumna

És és el segon arrest amb el mateix perfil que es registra en menys d'una setmana a la ciutat nord-africana

zentauroepp50967113 estudiantes valencia191118112548

zentauroepp50967113 estudiantes valencia191118112548 / Miguel Lorenzo

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Agents de la Direcció Superior de la Policia Nacional de Ceuta han arrestat a primera hora de la tarda d’aquest dijous un mestre d’educació física d’una escola pública local 24 hores després que fos denunciat per la família d’una alumna de quatre anys per presumptes abusos sexuals, segons han confirmat a Europa Press fonts policials i de la comunitat educativa.

El detingut té plaça en propietat després d’haver superat les oposicions i és un home jove oriünd de la ciutat autònoma. Aquesta és la segona detenció amb el mateix perfil que es registra en menys d’una setmana a Ceuta.

Divendres passat a la tarda, un altre docent d’idèntica especialitat va ser detingut al seu domicili després d’haver sigut denunciat com a suposat autor d’abusos sexuals sobre almenys dues alumnes d’educació infantil.

El noi va passar a disposició judicial dilluns i va entrar en presó provisional sense fiança després que el titular del Jutjat d’Instrucció número 3 ordenés, a més, el secret de les actuacions.

Trajectòria impecable

El director provincial del Ministeri d’Educació, Javier Martínez, ha explicat que el primer detingut, expedientat i ja separat del servei provisionalment, havia mostrat una trajectòria «impecable» en tots els centres on havia treballat: «Ens han dit que era una persona impecable, un mestre implicat amb el seu alumnat i que no hi havia sospita ni queixa, al contrari: un bon professional i un bon mestre», ha relatat.

Idèntica reacció de «sorpresa» i «estupefacció» ha despertat en la comunitat educativa local la identitat i el perfil del segon detingut.

Notícies relacionades

L’Audiència Provincial de Cadis va condemnar a mitjans d’aquest mes un treballador de manteniment d’una altra escola pública de Ceuta a 42 anys de presó al considerar-lo culpable de dos delictes de continuats abusos sexuals i de 10 més del mateix tipus sense agreujant de repetició sobre 12 nenes d’entre 6 i 10 anys durant els mesos que va treballar al centre en el curs 2017-2018.

En fase d’instrucció es troba, a la ciutat, una altra investigació sobre un professor per la presumpta comissió de delictes de corrupció de menors, abús i agressió sexual a menors de 16 anys, inducció a la prostitució de menors, elaboració de pornografia infantil i sèxting.