EN UN HOTEL D'ADEJE

Dos nous casos eleven a quatre els infectats per coronavirus a Tenerife

Són dos turistes italians que havien estat en contacte directe amb el matrimoni que va donar positiu

hote-adeje

hote-adeje

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ja són quatre els infectats per coronavirus en un hotel d’Adeje (Tenerife). Al metge italià i a la seva dona, detectats dilluns a la nit i dimarts, respectivament, s’hi han sumat dos turistes més, també italians, que s’allotjaven al mateix hotel i que havien estat en contacte amb el matrimoni. Així ho ha confirmat la Conselleria de Sanitat del Govern de les Canàries a través de Twitter.

Els dos nous positius formaven part del cercle més estret de persones que acompanyava el metge italià a qui es va diagnosticar el coronavirus. Fonts oficials han explicat a Efe que, després de conèixer-se el primer positiu de dilluns, Sanitat va fer les proves al grup de clients de l’hotel que més estreta relació havia mantingut amb el matrimoni italià, un total de vuit persones.

Els dos primers resultats d’aquestes proves s’han conegut dimarts a la nit i revelen que dues d’aquestes persones han contret el virus. Aquests dos turistes italians estan dins l’hotel, igual com la resta de 700 clients de l’establiment, que de moment estan confinats i tenen prohibit sortir a l’exterior per decisió de les autoritats sanitàries.

Notícies relacionades

Aquests dos nous contagiats han sigut traslladats a l’Hospital de La Candelaria, a Santa Cruz de Tenerife, on seran tractats en règim d’aïllament seguint els protocols, tot i que de moment no presenten cap símptoma.  Les mostres obtingudes d’aquests dos positius seran enviades a l’Institut de Salut Carles III per a la seva confirmació, seguint els protocols establerts.

Per la seva part, el matrimoni d’italians, que va arribar a l’illa el passat dia 17 i que feia entorn d’una setmana que hi era, no presenta símptomes i mostra bon estat de salut, però tots dos continuen aïllats.