PREVENCIÓ A ANDALUSIA

Una parella, aïllada a Màlaga per possible coronarivus

Una altra parella ha sigut enviada a casa amb la recomanació per part de l'hospital de fer una quarantena a l'haver viatjat al nord d'Itàlia

untitled

untitled

1
Es llegeix en minuts
Melanie Soler

Una parella està ingressada en aïllament des d’aquest dilluns a l’’Hospital Civil de Màlaga per sospita de coronavirus després de presentar-se a les urgències del centre amb símptomes d’un refredat i confirmen que han estat al nord d’Itàlia. Un possible nou cas que serà traslladat a l’Hospital Regional de Màlaga en les pròximes hores, informa ‘La Opinión de Màlaga’, diari del grup Prensa Ibérica.

A aquest nou cas de sospita de coronavirus, i per al qual el centre ha posat en marxa el pertinent protocol, segons han informat fonts hospitalàries, s’hi afegeixen unes altres dues persones. Es tracta d’una parella que també ha anat a l’Hospital Civil sense símptomes però que ho han fet per comunicar que han estat al nord del país italià. Davant aquesta situació, des del centre els han recomanat que vagin al seu domicili sota unes pautes de quarantena i a l’espera dels resultats de les proves.

Notícies relacionades

A les quatre persones els han fet les proves pertinents per saber si tenen el virus, ja que totes han viatjat a la zona del nord d’Itàlia en els últims dies. Unes proves que s’envien al Centre Nacional de Microbiologia, dependent de l’Institut Carlos III, a Madrid.

No és la primera vegada que s’activa el protocol d’actuació per un possible cas de coronavirus a Màlaga. Fa unes setmanes un home va estar aïllat a l’Hospital Regional de Màlaga després d’estar en contacte amb persones de Wuhan a Pequín.