ENTRE TEULADA I MORAIRA

Localitzat el cadàver d'una dona amb signes de violència en un contenidor d'Alacant

La Guàrdia Civil investiga les circumstàncies del succés, que ha quedat sota secret de sumari

zentauroepp49412852 03 07 2019 veh  culo de la guardia civil en imagen de archiv190811182624

zentauroepp49412852 03 07 2019 veh culo de la guardia civil en imagen de archiv190811182624 / GUARDIA CIVIL

1
Es llegeix en minuts
A. P. F.

La Guàrdia Civil investiga la mort d’una dona d’entre 35 i 45 anys el cadàver de la qual ha sigut descobert a primera hora del matí en una illa de contenidors soterrats a Moraira. El cadàver ha sigut traslladat ja a l’Institut de Medicina Legal a Alacant a fi de practicar-ne l’autòpsia, segons ‘Información’.

La Guàrdia Civil guarda un hermetisme absolut sobre el cas, tot i que tot apunta que es tracta d’una mort violenta.

Notícies relacionades

La veu d’alarma ha sigut donada per l’empresa de neteja a primera hora del matí quan ha recollit les escombraries dels contenidors del carrer Móstoles, una zona residencial de xalets de Moraira. Després de descobrir el cos ha avisat la Policia Local de Teulada-Moraira i aquest cos ho ha comunicat a la Guàrdia Civil, que ha mobilitzat a agents de Policia Judicial i del Laboratori de Criminalística i ha alertat la comissió judicial.

La inspecció s’ha prolongat durant diverses hores i la comissió judicial ha autoritzat l’aixecament del cadàver i el seu trasllat a l’Institut de Medicina Legal d’Alacant. Els agents han estat revisant les bosses d’escombraries per si apareixia algun efecte relacionat amb la mort.