Al seu pas per Tortosa

Trobat un cadàver amb dos trets a l'esquena i amb les mans amputades al riu Ebre

La Guàrdia Civil investiga la identitat de la víctima, un home d'uns 40 anys

28912386 59

28912386 59 / JOAN REVILLAS

1
Es llegeix en minuts
Agencias

La Guàrdia Civil investiga la identitat del cadàver que va aparèixer dissabte a la tarda al riu Ebre, a l’altura de Campredó (Tortosa –Baix Ebre–, Tarragona), i que presentava signes d’extrema violència.

Segons ha pogut saber l’ACN de fonts pròximes a la investigació, la víctima, un home d’entre 40 i 50 anys, presentava dos trets d’arma de foc per l’esquena així com –segons precisa Efe– les mans amputades. Tot i que se li ha practicat l’autòpsia es desconeix encara la seva identitat

Notícies relacionades

La troballa del cos va ser gestionada inicialment pels Mossos d’Esquadra, però és finalment la Guàrdia Civil qui s’encarrega del cas, com a cos competent en el tram final del riu Ebre, a Tortosa.

La Guàrdia Civil –que va rebre dissabte a la tarda un avís del 112– manté un ampli dispositiu a la zona per buscar proves científiques que permetin identificar la víctima, l’autor o autors d’aquest assassinat o els motius que han provocat aquesta mort amb extrema violència. El jutjat de guàrdia de Tortosa ha ordenat el secret de sumari entorn del cas.