Ryanair

Així va avortar un avió l'aterratge a València durant la borrasca 'Gloria'

El pilot que havia d'aterrar a Manises es va veure obligat a fer una maniobra de seguretat pel fort vent

GRAF4437. EL PRAT DE LLOBREGAT (BARCELONA), 01/09/2019.- Un avión de la compañía Ryanair aterriza en el Aeropuerto de Barcelona durante la huelga de los tripulantes de cabina de pasajeros (TCP),que representados por los sindicatos Sictpla y USO, secundan la primera de las diez jornadas de huelga convocadas en septiembre contra el cierre de cuatro bases en España. EFE/Quique Garcia

GRAF4437. EL PRAT DE LLOBREGAT (BARCELONA), 01/09/2019.- Un avión de la compañía Ryanair aterriza en el Aeropuerto de Barcelona durante la huelga de los tripulantes de cabina de pasajeros (TCP),que representados por los sindicatos Sictpla y USO, secundan la primera de las diez jornadas de huelga convocadas en septiembre contra el cierre de cuatro bases en España. EFE/Quique Garcia / Quique García (EFE)

1
Es llegeix en minuts
J. M. Sanchis Bernat / Diario Levante

La borrasca ‘Gloria’, que ha sacsejat durant aquesta setmana el País Valencià i bona part d’Espanya, també ha afectat el trànsit aeri. A més dels nombrosos vols cancel·lats i desviats, alguns dels que sí que es van enlairar es van enfrontar a greus inclemències durant el viatge i, sobretot, a l’hora de l’aterratge, segons informa ‘Levante’.

Notícies relacionades

És el que li va passar el 20 de gener a un Boeing 737 de la companyia Ryanair amb destinació València. En el moment d’aterrar, les condicions meteorològiques de l’aeroport de Manises eren extremes: pluja i vent de 49 nusos (uns 90 km/h).

Quan s’aproximava a la pista per aterrar, les fortes ratxes van obligar el pilot a efectuar una maniobra de ‘go around’ o aterratge frustrat en condicions de seguretat per evitar un possible accident, en un procediment que, com va captar l’‘spotter’ Javier Rullán, va resultar de gran espectacularitat i efectivitat.

Temes:

Ryanair