La nit de Nadal

Detinguda una menor implicada en la violació grupal a una nena de 13 anys a Palma

La Policia Nacional ha arrestat un adult i set menors per l'agressió

Un dels acusats va gravar en vídeo els actes sexuals

zentauroepp51425859 12 06 2019 furgoneta de la policia nacional   sociedad espa 191225190726

zentauroepp51425859 12 06 2019 furgoneta de la policia nacional sociedad espa 191225190726 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
Lorenzo Marina

La Policia Nacional ha detingut una menor que suposadament va coaccionar la nena de 13 anys perquè tingués relacions sexuals grupals amb altres adolescents a Palma. Aquesta noia, que resideix en un centre d’acolliment, ha sigut posada a disposició de la Fiscalia de Menors. Fins al moment s’han arrestat un adult i set menors en relació amb la presumpta violació en grup d’aquesta noia. Tots ells han quedat en llibertat amb càrrecs, segons informa ‘Diario de Ibiza’, de Prensa Ibérica.

La víctima hauria acusat una amiga seva d’haver-la intimidat en un domicili de Camp Redó perquè mantingués relacions sexuals amb els sis menors que hi havia allà, amb edats compreses entre els 14 i els 17 anys. No ha quedat acreditada la participació directa de l’adult, de 19 anys, en els fets. Després de ser posat a disposició judicial dijous a la tarda, va quedar en llibertat amb càrrecs sense cap mesura cautelar.

La nit de Nadal

Notícies relacionades

La presumpta violació grupal de la menor va tenir lloc entre la nit del 24 de desembre i la matinada del dia de Nadal. Pel que sembla, una amiga de la noia l’hauria convençut perquè acudís a un domicili del barri palmesà de Camp Redó. Allà es trobava en companyia d’alguns menors i també hi havia l’adult de 19 anys. D’acord amb el testimoni de la víctima, aquesta noia l’hauria coaccionat perquè mantingués relacions amb tots els adolescents.

Fins al moment aquests adolescents detinguts per la presumpta violació grupal de la menor han mantingut que es van tractar de relacions sexuals consentides. De fet, un d’ells va aportar una gravació de vídeo feta amb un telèfon mòbil que recolzaria les seves paraules. No obstant, la víctima va reconèixer que la nit en què es van cometre els fets hauria consumit alcohol i marihuana, amb la qual cosa descartaria la versió dels arrestats sobre el seu suposat consentiment.

Temes:

Violacions