AGRESSIÓ LA NIT DE NADAL

Sis detinguts per la violació en grup d'una noia de 14 anys a Palma

Dos dels arrestats, que sí que havien participat activament en l'agressió sexual en grup, han quedat en llibertat amb càrrecs

coche-policial

coche-policial

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Policia Nacional va detenir aquest dimarts a Palma de Mallorca dos menors acusats d’haver participat en la violació en grup a una adolescent que va tenir lloc la nit del 24 al 25 de desembre a la barriada de Camp Redó de la ciutat. Posteriorment, ja aquest dimecres, ha arrestat quatre joves més, un d’ells de 19 anys.

Els dos menors detinguts dimarts ja han sigut posats en llibertat amb càrrecs. Segons fonts pròximes al cas, un dels menors resideix en un centre de menors, al qual tornarà després de la seva posada en llibertat, però, no obstant, no hi ha sigut internat per aquests fets.

Fonts pròximes a la investigació han detallat que els fets es van produir la nit de Nadal i la matinada del dia de Nadal, després que la menor es trobés amb uns nois al barri de Son Gotleu, on, pel que sembla, van consumir begudes alcohòliques.

En una vivenda 

Notícies relacionades

Posteriorment, el grup es va desplaçar fins a Camp Redóva ser en una vivenda d’aquesta barriada on suposadament va tenir lloc l’agressió sexual en grup. Pel que sembla, no tots els joves van participar en la violació, però sí que la van consentir.

A partir de la declaració de la víctima, els investigadors van determinar que els dos menors detinguts dimarts sí que havien participat activament en l’agressió. La investigació continua oberta.