SORTEIG DEL NEN

Una venedora de loteria de Lleida s'assabenta a Barcelona que ha venut el primer premi

Antonia Cuesta havia viatjat per «descansar de l'estrès»

zentauroepp51616917 primer premio200106135456

zentauroepp51616917 primer premio200106135456 / Jesus Hellin

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La venedora de loteria de l’administració de loteria número 13 de Lleida, Antonia Cuesta, ha venut un dècim del primer premi del sorteig del Nen i ha explicat que ha conegut que el seu establiment l’havia repartit mentre passejava per Barcelona, ciutat a la qual s’ha desplaçat «per descansar de l’estrès de les festes».

«Estic molt, molt contenta», ha afirmat Costa en declaracions minuts després d’haver sabut que el seu establiment, al número 30 del carrer de Baró de Maials, al barri de Pardinyes, ha sigut un dels que ha venut el primer premi del sorteig.

«Soc a Barcelona, passejant; m’he posat sabata plana, per caminar bé; en cada sorteig estic al corrent i en aquesta ocasió volia descansar, però es veu que no pot ser», ha dit la venedora de loteria.

Un altre a Lleida

Alguns veïns de la zona s’han acostat a l’establiment on un treballador de la Delegació Comercial de Loteries ha enganxat un cartell indicatiu de la sort del local.

Una altra administració de Lleida, la número 14, del carrer de Pi i Margall, ha venut una sèrie del segon premi, el 21.816, amb què ha repartit 750.000 euros.

La venedora de loteria de l’establiment, Natacha Colell, ha explicat que ha venut la sèrie en dècims solts, per la qual cosa aquest segon premi, segons ha assenyalat, «està molt repartit».

Més a Pineda

Notícies relacionades

L’administració número 2 de loteria de Pineda de Mar (Maresme) ha venut un dècim del primer premi electrònicament i desconeix qui ha sigut l’afortunat, segons el propietari del despatx, Tarek Mathbout.

Malgrat que l’afortunat no s’ha presentat, desenes de veïns s’han acostat a l’establiment al fer-se públic el resultat per felicitar els responsables de l’administració, que està situada al centre del municipi. Veïns habituals de l’establiment que en aquesta ocasió no havien comprat el número han brindat amb cava i s’han abraçat per celebrar que el negoci ha tornat a repartir sort al municipi.