COSTEN 16.000 EUROS

Un pare busca desesperat els implants coclears de la seva filla Olalla

Sense aquests dispositius auditius, la petita, de 2 anys, no hi sent

coclear

coclear

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Olalla té 2 anyets, i fa gairebé dues setmanes que no hi sent. Ella és sorda, però l’estiu passat, al juliol, els seus pares –que, com ella i els seus germans també són sords– la van operar per posar-li uns implants coclears per poder-hi sentir. Tot va sortir bé, i ara la nena es troba en procés d’assimilar els sons.

No obstant, aquests dispositius, que estan fets a mida i que costen 8.000 euros cadascun, es van perdre a la Corunya. L’Olalla no els porta sempre posats, per la qual cosa de vegades van ficats en una funda. Estaven en aquesta capsa quan es van extraviar el 20 de desembre.

El pare de la nena ha fet una crida a Twitter per explicar el cas i demanar la màxima col·laboració per trobar els implants de l’Olalla. 

Notícies relacionades

Raúl Piñeiro, el pare, assegura que estan «desesperats». Segons explica, la capsa amb els dispositius auditius es podrien haver perdut entre «la zona de Labañou, Marineda, Ciudad Deportiva, Ronda d’Outeiro, el carrer Barcelona Fonteculler (l’entorn del Lidl) i l’Ofimàtic de la Corunya». «Sisplau, agraïm la màxima difusió d’aquest missatge perquè puguin localitzar-nos si apareixen».

«L’estoig és de color negre i té dins els dos implants perquè la meva filla pugui sentir-hi, sense això no ho pot fer», explica Piñeiro. 

Temes:

Twitter