a valladolid

Dos detinguts per colpejar amb una maça un porc vietnamita

Un veterinari va haver d'administrar una injecció letal a l'animal a causa de la gravetat de les lesions

zentauroepp23296555 cerdo vietnamita190329113044

zentauroepp23296555 cerdo vietnamita190329113044 / JOCHEN LUEBKE

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Agents de la Policia Nacional de Valladolid han detingut dos individus per delicte de maltractament animal, després de colpejar amb una maça un porc i causar-li lesions sagnants, segons van informar a Europa Press fonts policials.

La detenció de V.T., de 38 anys i amb quatre antecedents policials, i de C.N, de 51 i dos antecedents, es va produir el dia 22 de desembre, quan agents de Policia Nacional van ser comissionats al lloc dels fets i es van trobar un porc, de raça vietnamita, estès a terra amb diverses ferides sagnants al costat d’una maça de grans dimensions.

Els dos testimonis directes van assenyalar dos homes, uns dels quals era als voltants mentre que l’altre va fugir del lloc. Els denunciants van explicar que els dos individus havien amarrat el porc pel morro amb una mordassa i li havien clavat cops per tot el cos amb una maça de grans dimensions fins a deixar-lo estirat a terra.

Notícies relacionades

Un dels presumptes autors va reconèixer els fets, pel que es va procedir a detenir-lo, i l’altre va ser localitzat i detingut posteriorment.

El veterinari, després d’examinar l’animal, va determinar que presentava un estat de salut molt greu, per la qual cosa va haver d’administrar-li una injecció letal per evitar el seu sofriment. La detenció es va dur a terme per funcionaris pertanyents a la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana de Valladolid.